Edities

Avondvierdaagse 2024

Avondvierdaagse 2019

Op maandag 3 juni 2019 startte voor de 61ste keer de Avondvierdaagse in Didam.

Avondvierdaagse 2018

Op maandag 4 juni 2018 startte voor de 60ste keer de Avondvierdaagse in Didam.

Avondvierdaagse 2017

Op maandag 8 mei 2017 startte voor de 59ste keer de Avondvierdaagse in Didam.

Avondvierdaagse 2016

Op maandag 30 mei 2016 startte voor de 58ste keer de Avondvierdaagse in Didam. Helaas is de eerste dag volledig in het water gevallen door de grote hoeveelheid regen en onweer. Omwille van de veiligheid, van onze wandelaars en onze vrijwilligers, hebben wij als organisatie deze wandelavond toen afgelast. Op de overige avonden hebben wij uiteindelijk prima wandelweer gehad. De laatste avond was tot vlak voor de start nog spannend, gezien de dreigende hoeveelheid voorspelde regen. Uiteindelijk is het enorm mee gevallen, hier en daar een aantal verdwaalde spatten, maar is toen vroegtijdig besloten om het voor de personen in een rolstoel niet door te laten gaan.

Avondvierdaagse 2015

Op maandag 1 juni 2015 startte voor de 57ste keer de Avondvierdaagse in Didam. Gezien de weersverwachting viel het aantal inschrijvingen bij de voorinschrijving in de Markthal dit jaar wat tegen. Daarentegen zagen we veel inschrijvingen op de dag van de start. Ondanks de wat mindere weersmomenten gedurende de avondvierdaagse, is het overwegend goed weer geweest, ook op de laatste dag tijdens de uitreiking van de medailles.

Avondvierdaagse 2014

Op maandag 19 mei 2014 startte voor de 56ste keer de Avondvierdaagse in Didam. Ook dit jaar was er weer een voorinschrijving in de Markthal ten tijden van de Markt. Velen hebben ons hier weten te vinden en we zullen hier de komende jaren ook zitten. Ook het uitdelen van de medailles in de Markthal is naar ons inziens goed verlopen.

Avondvierdaagse 2013

Op maandag 3 juni 2013 startte voor de 55ste keer de Avondvierdaagse in Didam. Dit jaar werd de voorinschrijving verplaatst van Meulenvelden naar de Markthal ten tijden van de Markt. Door velen werd dit als positief ervaren. Ook het uitdelen van de medailles in de Markthal is naar ons inziens goed verlopen.

Avondvierdaagse 2012

Op maandag 4 juni 2012 startte voor de 54ste keer de Avondvierdaagse in Didam. Vanwege het succes van vorig jaar ook dit jaar weer een doortocht door Meulenvelden. Zowel bij de wandelaars als de bewoners werd dit goed ontvangen. Het medailles uitdelen buiten bij de Markthal was dit jaar echter geen succes, vanwege de aanhoudende regen.

Avondvierdaagse 2011

Op maandag 23 mei 2011 startte voor de 53ste keer de Avondvierdaagse in Didam. Als proef zijn we dit jaar door Meulenvelden getrokken. Vele wandelaars en bewoners vonden dit erg leuk. Wat echter als minder werd ervaren was de intocht. Die was erg rommelig, te lang en de sfeer was minder dan andere jaren. Dit verdient beterschap voor volgend jaar.

Avondvierdaagse 2010

Op maandag 31 mei 2010 startte voor de 52ste keer de Avondvierdaagse in Didam. Tijdens deze editie schreef ongeveer 90 % zich in via onze website. Naar ons inziens een hele mooie prestatie, ook gezien het feit dat dit pas het tweede jaar is dat wij deze mogelijkheid hebben. Niet alles ging vlekkeloos, maar ook wij zitten nog in een leerfase. Als Avondvierdaagse Didam zijn we dit jaar, om verschillende redenen, overgegaan naar een nieuwe wandelbond, van GWB naar KNBLO-NL.

Avondvierdaagse 2009

Op maandag 25 mei 2009 startte voor de 51ste keer de Avondvierdaagse in Didam. Om het inschrijven voor u en ons gemakkelijker te maken introduceerden wij een inschrijfmogelijkheid via onze website www.a4ddidam.nl. Van deze manier van inschrijven werd veelvuldig gebruik gemaakt en dit kunnen we dan ook een succes noemen. Onze hartelijke dank daarvoor. Natuurlijk hadden wij ook nog de vertrouwde bemande (voor)inschrijving. Net als voorgaande jaren hebben wij, als vrijwilligers, veel positieve reacties gekregen van u, als wandelaar, over dit vierdaagse sportieve en gezellige Diemse evenement.

Avondvierdaagse 2008

Op maandag 19 mei 2008 startte voor de 50ste keer de Avondvierdaagse in Didam. Deze editie werd extra feestelijk verpakt voor al onze wandelaars. Voor alle meelopende kinderen t/m 12 jaar (ook voor de broertjes en/of zusjes) was er op de woensdagmiddag een leuke show in de Markthal te Didam. Daarnaast werd er namens alle wandelaars een schenking gedaan aan een goed doel. Zoals altijd kon de wandelaar ook met deze jubileumeditie volop genieten van een wandeling door de straten van Didam, haar kerkdorpen en door de prachtige natuur in de verschillende buurtschappen.