Betalen en bevestigen

Als u zich heeft ingeschreven via onze internetsite volg dan onderstaande aanwijzigen. Heeft u zich op een andere manier aangemeld voor dit geweldige sportieve evenement dan gelden de onderstaande aanwijzigen niet voor u.
 
  1. Bij uw inschrijving heeft u een bevestigingsmail gekregen met daarin een link waarmee u uw inschrijving kunt bekijken en/of wijzigen. Controleer deze gegevens op juistheid en corrigeer deze indien nodig. Zijn uw gegevens niet correct en krijgt u de gewenste wijziging niet voor elkaar, dan wel laat u het wijzigen van uw gegevens liever aan ons over, dan kunt u ook contact met ons opnemen middels ons Contactformulier. Vermeld dan wel duidelijk uw referentienummer en welke gegevens aangepast dienen te worden.
     
  2. Zodra u uw inschrijving volledig en naar tevredenheid heeft afgerond resteert nog de betaling van het verschuldigde bedrag. In uw laatst ontvangen bevestigingsmail is beschreven hoe u dit bedrag aan ons dient over te maken. Houd er rekening mee dat het tot drie dagen kan duren voordat het op onze bankrekening staat. Natuurlijk kunt u dit bedrag ook tijdens de voorinschrijving komen betalen. Neem in dat geval een uitdraai van uw bevestigingsmail mee. 
     
  3. Neem uw referentienummer, betalingsbewijs van de bank en legitimatiebewijs op de eerste dag van de Avondvierdaagse mee om uw startkaart op te halen.